Егати държавата, щом я е страх от Локо (Пд)

Спорт

11-01-2014, 10:58

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Янко Георгиев, Sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полиция изкара по нощите фенове на Ботев и Локо

Фенове на Локо: От кого се страхуват управляващите?

Да арестуваш фенове на един отбор и да очерниш президента му, само защото е 10-и януари, е начална форма на политическа шизофрения

10-и януари 2014-а ще остане в историята на Локомотив Пловдив като една от най-срамните дати. Не за клуба, а за онези, които ги е страх от него. Сутринта заптиетата арестуваха десетки черно-бели ултарси. „Вината” им бе тежка. Те са граждани и като такива имат позиция. И я изразяват навсякъде. Независимо дали пред къщите на циганския деспот Кирил Рашков или на магистралата, когато Орешарски трябва да чуе народа. Феновете на Локомотив бяха и на Главната, когато на нея скеврнословеше един Дудук. И заглушиха Дудука, дадоха му да се разбере, че Пловдив на него не вярва, пише SPORTONLINE.BG.

Няма нищо странно, че точно от сайтове близки до Дудука, тръгна и втората атака срещу Локомотив. Собственикът на клуба Коко Динев бил пред арест. Така твърдели анонимни източници. За съжаление Локомотив падна жертва, както и другите ценностни неща в тази държава – на анонимните източници. Те са като Капут след употреба – пълни с информация. В повечето случаи невярна. И обслужваща тези, които са си сложили Капута. Динев бил обявен за национално издирване, твърдят „информираните”. Което вече прави на глупаци и хората в родната полиция. Сред тях би трябвало да има поне 4-5, които да знаят азбуката, а от там респективно и да четат вестници. И много добре знаят Динев кога заминава, кога се прибира. Т.е., ако някой е искал да задържи Коко, можел е да го направи 1000000 пъти. Просто никой не иска. Което вече е голям проблем на Дудука. И на Капута.

А най-големия проблем на всички тях бе 10-и януари. Някога феновете на тази дата се надигнаха и събориха Жан. Сега дърпащите конците на куклата Орешарски се притесняваха, че идва техния ред на 10-и януари. И за да оцелеят си сложиха Капутите и впрегнаха цялата полицейщина. Уви, беше секс без партньорка. Защото на площада нямаше никой. И Капута се оказа ненужен. Но вече е употребен. Което е хубаво за Локомотив, защото никой повече няма да му се върже на глупостите на Капута. Друг е въпроса що за държава е тази, която се плащи от Локомотив Пловдив. Та това е просто един отбор. А тези дето треперят от него, просто ги тресе шизофренията. Политическа или друга, няма значение.