Пенка: Не съм правила секс за пари

Да задава въпросите бе избран не кой да е, а някогашният бигбрадър Панайот

Ромската перла Пенка показа, че не само не знае как се пише "България", но и не уважава особено родината.

 В телевизионно интервю тя изригна и на няколко пъти не скри желанието си да забегне в чужбина колкото се може по-скоро. Тя бе специален гост в предаването на Николета Лозанова.

Да задава въпросите бе избран не кой да е, а някогашният бигбрадър Панайот. Може би заради приликата на Пенка с травестита Пейо, към когото Панайот показа нежни чувства.

Щом темата на разговора опря до това дали е правила секс за пари, ромката нямаше спиране: "Не съм правила секс с мъже за пари. Ако го бях правила, нямаше да съм в тая скапана България, да седя тук и да се занимавам с някакви простотии. Не съм попивателна гъба и не позволявам някой да си избърше тялото с мен. Тук, в тая скапана България, си така - ако нямаш пари, си никой. От известните мъже ми харесва само Барак Обама, там има повече пари", заяви Пенка.

По време на интервюто се стигна до истински сблъсък между ромката и Панайот, който не прояви особено уважение към събеседничката си. "Косата ти се е развалила, малко като проскубана изглежда. Смени мъжа и смени цвета на косата. По-различна изглеждаш, много си кльощава. Какъв беше той ившият ти - дебел, плешив, космат, миризлив", попита без никакъв свян Панайот.

Когато събеседничката му подхвана любимата си тема за това как иска да завърши образованието си, той веднага я контрира: "Значи имаш много години да ги караш. Ограничена си доста!" Накрая все пак мъжкото в Панайот надделя, защото не пропусна да се изфука пред Пенка: "Пипни ми дупето да видиш колко е стегнато!" Ромката обаче пропусна да тества брадъра и свенливо се отдръпна назад.