ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте къде разпуска Галена в момента (СНИМКИ)

Вече изтекоха снимки от тайландската сватба на Галена, вижте обаче къде е отседнала певицата

Скандалната фолк фурия Галена е на почивка в Кралство Тайланд, това стана ясно от снимки публикувани в личният й фейсбук профил. От снимката, Галка подава храна на изгладнелите журналисти, споделяйки, че това е „Моята тайна тайландска сватба”... Ама как така тайна, та ти си я постнала в мрежата, бе Гале?!

Само от Bulgariautre.bg ще разберете кое е мястото където е отседнала звездата. Въпреки, че умело крие своето местонахождение в страната на усмивките, ние разкрихме къде разпуска певицата. Вижте снимки от мястото на Галена ТУК!

Тя, заедно с благоверния и детето си в компанията на още няколко приятели се намират в луксозният курорт The Village – Coconut Island.  Ресорът е на 3 минути път с лодка от остров Пукет, на островче наречено Coconut Island.

„Селото” всъщност предлага пет звезден лукс за посетителите си и е известно основно сред руснаци и китайци, но в България стана популярно покрай филма на Георги Тошев за остров Пукет – „Островът на удоволствието”.

Цените в курортния комплекс предлагащ основно вили са от 168 долара на нощувка в обикновен сюит за двама с джакузи и стигат до 1250 долара за вила на плажа с пет спални. Това всъщност не е кой знае колко скъпо като се има предвид, че в района на остров Пукет се предлагат вили струващи десет пъти повече само за една нощувка.

За съжаление не разполагаме с информация каква точно вила обитава пайнерката, но със сигурност има джакузи или поне вана. Да не забравяме, че тя обича. Нали така тръгна кариерата й, от ваната. А може би с разрастването на "бизнеса" вече обича да го прави в басейни?!

В „Селото” на Кокосовия остров освен, че можете да наемете вила за нощувка самите вили всъщност се продават, така, че може и да си купите такава. Може би Галена е на гости на свои приятели собственици на малка спретната къщурка на плажа, с две палми отпред. Което автоматично, ни навежда на мисълта, че сигурно семейство Галенови са безплатно на почивка.