Джийсън Брад Луис: Хетеро съм!

Изпълнителят от "Х Фактор" и "Биг Брадър Ол Старс" правил секс с ромка, но това не била Пенка

Чепатият телевизионер Милен Цветков превърна предаването си в полемика за сексуалната ориентация на певеца и риалити звезда Джийсън Брад Луис.

Основният спор беше за това дали ексцентричният герой на "Х-фактор" е с ориентация към мъжете."Ти п**л ли си", не се сдържа накрая и попита Цветков. "Няма такова нещо, хетеросексуален съм, винаги съм харесвал жени", отговори музикантът и затапи телевизионера.

Милен Цветков обаче не се сдържа и отиде още по-далеч, рискувайки да бъде обвинен в расизъм и дискриминация на полова основа. "Добре, а вярно ли е, че си бил с негър", продължи с хард въпросите Милен. "Ромка съм имал, но не и негърка, нито пък негър. Не съм обратен", отново настоя на своето Джийсън, който иначе се казва Людмил.

"Сериозно ли си бил с ромка? Ама с Пенка ли?", отсече Цветков, а изпълнителят декларира: "Стига бе, хора, Пенка само съм я масажирал". "Е значи вие сте си били заедно", контрира го Милен Цветков.

Джийсън Брад Луис отрече и друг слух - че наскоро е бил бит от тийнейджъри в градския транспорт. "Не са ме били ученици. Децата на България не са такива", заяви той.