Продават на парче хотел в Слънчев бряг

4 апартамента са обявени на търг от частен съдия изпълнител

Няколко апартамента с различна площ в хотелски комплекс в Слънчев бряг са обявени за продажба от частен съдия изпълнител, показа проверка на BurgasUtre.

Апарт хотел "Авалон" се намира в западната част на комплекса и върху него е наложена възбрана, заради дългове.

На търг от частния съдия изпълнител Наско Георгиев са обявени общо 4 апартамента.

Най-големият е 93 кв. метра с начална цена 72,4 хил. лв. Жилището разполага с дневна, 2 спални, коридор, баня с тоалетна, отделна баня и тераса.

Кухнята e частично обзаведена с шкаф с вградена мивка и котлони. Санитарните възли са напълно оборудвани и с бойлер, сочи обявлението на Наско Георгиев. 

55 хил. лв. е първоначалната цена на един от по-малките апартаменти в комплекса. Той е 69 кв. метра, има две спални, дневна с кухненски кът и хол, санитарен възел оборудван с душ-кабина и необходимата санитария.

Най-малките апартаменти са по 54 кв. метра. Наддаването за единия започва от 41,7 хил. лв., а за втория от 42 200 лв.

Жилищата са тухлени, въведени са в регулация, с ВиК и ел. инсталации. Освен това разполагат с добра панорама. Подовата настилка във всички апартаменти е ламинат, стените са боядисани с латекс, а терасата е на гранитогрес.

Огледи ще се провеждат до 27 февруари, а отварянето на предложенията и обявяването на купувач ще е на следващия 28 февруари.