„Къртицата” иска пари за участие

„10 хиляди и си вътре в играта”...

Читатели на Bulgariautre.bg споделиха горчивия си опит с кастинг екипа на предаването „Къртицата”.

Пред наш репортер кандидат за играта, който пожела да остане анонимен разказа, как от кастинга на предаването са му поискали 10 бона за да влезе в списъка с избраните участници.

„След като ги потърсих за да разбера до къде са стигнали нещата, те ми отговориха, че не съм подходящ, след кратък разговор за изясняване на критериите им, ми беше казано, „абе вади десет хиляди и си в играта.”

Говори се, че сред участниците в шоуто ще са бившата футболна звезда Илиян Киряков - бронзов медалист от световното в САЩ ’94 и Митьо Крика, който ял хлебарки за да впечатли журито. Радо Прашката пък си спретнал бивак пред офиса на продуцента с надеждата да си измоли участие в шоуто.

Сред класиралите се в челната петдесетица има жена с IQ 147, активист от Грийн пийс, оперен певец, бивш национален състезател по волейбол, собственичка на ресторант в Германия, която е с хомесексуална ориентация, дизайнери, зъболекари и юристи -хора, които имат профила на ВИП играчи.

Голяма част от участниците са между 23 и 30 годишни, имат си стабилна и престижна работа, красиви са, физически са добре подготвени и със сигурност са амбицирани да влязат в риалитито и да играят за победа разкриват продуцентите.