Алисия лъже за пластичните си операции?

Разгневен фен разнищи фолкпевицата в злобно писмо

Попфолк фен е написал гневно писмо, "посветено" на певицата Алисия, в което я уличава в множество лъжи - включително за пластичните ѝ операции, твърди сайтът HotArena.net. Според електронното издание авторът на писмото дори е представил фотодоказателства за твърденията си.

Като предварително е подчертал, че "не е нито хейтър, нито платен фен на Николета (Лозанова)".

"Не пиша с цел да оплюя Алисия. Истината е, че ми омръзна тя да лъже всички", започва излиянията си фенът. По думите му самият той харесва музиката и стила ѝ, но, докато слушал нейни интервюта, му ставало обидно "как лъже и взима хората за малоумни явно".

Следва точно цитирана извадка от публикуваното писмо (включително с правописните му грешки):

"Първо да кажа за корекциите, които има.

Тя твърди, че има две - операция на бюста и операция на носа. Само че снимките говорят друго!! Наистина, Алисия, винаги е имала подчертани скули, но никога не са били толкова колкото сега. Защо мисли, че заблуждава някого? Хората нито са слепи, нито глупави. Операцията на носа не е само една, и това също е видно. Първо го направи по-къс и махна малката гърбичката, която имаше, след това го и изтъни.

Устните и също са коригирани, с хиалурон - да, не е операция, но е корекция. Защо никога не я споменава, като стане въпрос за това?

Второ, почти във всяко интервю твърди, че не се занимава с Николета,

а всъщност показва именно обратното. Да, наистина и журналистите не спират да я подтикват да говори за скандала, който се разигра преди 3 години може би. Но всички са наясно и това, че Алисия наистина посвещава песни, както можете да чуете сами. И то не само "Добре дошла", има и други. Твърди, че не са писани за Валери и Николета, но как пък винаги точно пасват на ситуацията? Съгласете се, че не е случайност. Разбира се, че ги пише за тях, защото скандалът продава, а този скандал продаде много!"

Почитателят не пропуска да спомене и мнимия разрив в отношенията на фолкпевицата с колежката ѝ Еманиела. Според него, макар Алисия да твърди, че двете не са близки, за никого от средите не е тайна, че това е лъжа. "Явно сега, когато Емануела е покрай Николета, на Алисия не ѝ е неприятно, но това не значи, че трябва да лъже", е малко противоречивият аргумент на автора на писмото.

То завършва с ефектно заключение: "Оставете настрана хейтърите, за тях каквото и да направи, ще е крива, но просто е грозно да лъжеш хората, които те подкрепят".

Дали твърденията са верни, или не, засега оставяме на личната ви преценка. В публичното пространство всеки може да твърди, каквото си иска - и фенове, и звезди, а категорични доказателства за истината или лъжите за съжаление в повечето случаи няма.