"Подарък" за празника от "Софийска вода"!

Рекорден брой спирания на водата в столицата - цели 11

В последния ден от работната седмица в района на Столична община има цели 11 спирания на водата! Това става ясно от съобщение на сайта на доставчика.

Повечето от прекъсванията се дължат на аварии, причините за които остават неизвестни. Районите, засегнати от тях, са трудни за изброяване.

В района на "Лозенец" са възникнали две аварии - една по улиците "Горски пътник" (от бул. "Черни връх" до ул. "Милевска планина") и
"Милевска планина" (от ул. "Бунтовник" до "Горски пътник"), както и една в района на улиците "Крум Попов", "Лозенец", "Розова долина" и "Криволак". Спирането е в рамките приблизително на интервала 11:00 - 17:30 часа.

Две аварии са възникнали и в Овча купел 1 - те засягат блоковете 39А и 39Б, както и 511, 512, 513, 515 и 516. Те трябва да бъдат отстранени в часовете преди 14:00 часа.

Останалите инцидентни спирания са в районите на "Света Троица", "Сеславци", "Слатина", "Хаджи Димитър" и "Стрелбище".

Иначе за днешния празник "Софийска вода" е планирала две спирания - в кв. "Манастирски ливади" (засяга улиците "Тодор Каблешков", "Луи Айер", "Хенрих Ибсен" и "406") и в село Подгумер (по ул. "Стара планина", "Спортист", "Изгрев", "Китката", "Брезите" и "Татар махала").

Като цяло се очертава се засегнатите домакинства да нямат вода активната част от деня. Весел празник от "Софийска вода"!