Аугустин Диаз Де Мера: Открих у Бойко Борисов големия лидер

ГЕРБ ще управлява отново, като лидер ще бъде Бойко Борисов

"Свидетел съм на вашето раждане и растеж като европейска политическа сила, като управляваща партия. Съзнавам значението за нашето политическо семейство – ЕНП на факта, че много скоро ще се върнете на власт в България" - това заяви евродепутатът от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Аугустин Диаз Де Мера на Редовното отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ

"Ще управлявате отново, като лидер ще бъде Бойко Борисов. Открих у Бойко Борисов големия лидер, европейския лидер, българския лидер, лидер за българите, ангажиран със сигурността в България и на европейския континент", допълни той.
"Имаме нужда от европейски политики за просперитет и благоденствие на българите. ГЕРБ е именно единствената надежда на прогреса, справедливостта, равенството за скъпия български народ", каза още Аугустин Диаз Де Мера.
"Насърчавам всички българи да дадат цялата си подкрепа на листата на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент на 25 май", заяви евродепутатът.
На събранието присъстват областни координатори, членове на Европейския парламент, народни представители, кметове и общински съветници, делегати, гости.