Александра Жекова се впуска в ново олимпийско състезание – Dancing Stars

Най-бляскавото танцувално шоу стартира на 11 март по Нова

17 февруари 2014 г., София. „Нямам търпение да се включа в Dancing Stars”- с тези думи днес oлимпийската ни гордост Александра Жекова „издаде” своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в телевизионния ефир.

Ден, след като се класира несправедливо пета на финала по сноуборд в Сочи, Сани се впуска в ново състезание за нея. Тя сподели в пряка връзка по телефона със сутрешния блок на Нова „Здравей, България”, че свързва Dancing Stars с нови емоции и голяма провокация – да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани допълни, че никога не е танцувала и няма да й е лесно, но сега сбъдва една своя сбъдната мечта - да излезе на дансинга на Dancing Stars. 

Олимпийският сезон на Dancing Stars 2014 стартира на 11 март по Нова. Водещите Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева обещаха „големи звезди и танцьори с олимпийски дух”, който ще води участниците този сезон. „Хората имат нужда да гледат красота и ние ще им я дадем” – така Алекс Сърчаджиева обобщи вълненията си около Dancing Stars.
Екипът на Dancing Stars стиска палци на своята първа участничка – Александра Жекова в предстоящите стартове за световната купа в Швейцария и Испания. Веднага след това се впуска в танците в Dancing Stars 2014.
Кои ще бъдат другите участници, ще се справи ли Сани Жекова със своята срамежливост и ще видим ли артистичната й страна, всичко това ще стане ясно от 11 март по Нова.