Вече има лифтинг и за колене

Отпуснатите, набръчкани колене и ръцете с видимо остаряла кожа са едни от най-големите индикатори на старостта

 Отпуснатите, набръчкани колене и ръцете с видимо остаряла кожа са едни от най-големите индикатори на старостта. Жертви на тези фактори стават дори холивудски знаменитости като Катрин Зита-Джоунс и Деми Мур.

Вече има процедура, с която може да се върне времето. Отпуснатата кожа се стяга, мазнините намаляват и всичко това в рамките на час или два.

Преди единствения сигурен начин за лифтинг на кожата, загубила своята еластичност, беше с трудна и скъпа операция. Сега вече съществува процедурата knee raiser, или повдигане на кожата на коленете. Терапията е комбинация от инфрачервена светлина, вакуум и биполярна радио честота. Предизвиква дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и основните колагенови влакна. По този начин се засилва кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм, а резултатът е стягане на кожата и лифтинг ефект.

Един от плюсовете на тази процедура е кратката продължителност. Един сеанс продължава час - час и половина, няма период на възстановяване и на практика може да се направи в обедната почивка. Една процедура струва около 350 паунда. Необходими са 3-4 процедури за задоволителни резултати.