Рачков смени Мария с нова блондинка

Актьорът забелязан под ръка с непозната красавица в „Театър 199″

Димитър Рачков има нова красавица до себе си и е сменил Мария Игнатова с друга изкусителна блондинка, шуми се от няколко дни в актьорските среди. Комикът е бил забелязан с непознатата дама под ръка в столичния „Театър 199″.

Той се появил с красивата си компаньонка минути преди началото на постановката „Дуенде“ на Татяна Лолова, а след спектакъла двамата си тръгнали отново в комплект.

„Не може да се каже дали са интимна двойка, но определено бяха близки и често си шушукаха. Митко все пак спазваше обичайната дистанция, защото е популярен човек и не може да си позволи демонстрации, когато всички го познават“, обясняват колеги на Рачков, които станали свидетели на срещата му с непознатата дама, пише „Пик“.

Според близки до звездата от „Господари на ефира“ пък русокосата му спътница не му е интимна приятелка, а вероятно роднина или позната, която е завел на театър.

Хората от екипа на предаването се кълнат, че двамата с Мария Игнатова са заедно и нямат никакви проблеми във връзката, напук на слуховете, че са разделени. Не е ясно обаче дали водещата знае, че любимият й се подвизава из София под ръка с друга красавица.