Медиум за "Оскарите": Някой с червена рокля ще има проблеми

Томас Джон дава своите предположения за отличниците

Медиумът спечели популярност, след като миналата година позна, че Дженифър Лорънс ще вземе наградата за най-добра актриса. Той видял с помощта на способностите си, че актриса в бяло ще се качи на подиума за награда и вече се смята за авторитет по темата.

Според Джон, за най-добър филм ще бъде отличен „12 години в робство". Статуетките за най-добри актьорски изпълнения ще отидат в Матю МакКонъхи, Сандра Бълок, Джаред Лето и Лупита Нионго. За най-добър режисьор ще бъде отличен Алфонсо Куаро с филма му „Гравитация". Освен това той предрича, че Лупита ще бъде облечена в дреха с цветен принт.

На Западния бряг медиум от Лос Анджелис се съгласи с колегата си относно наградата на Сандра Бълок. Според Бил Филипс, Леонардо Дикаприо най-накрая ще бъде отличен за главна мъжка роля, а филмът на годината ще е „Гравитация".

„Не мисля, че тази година Дженифър Лорънс ще падне пак. Тя ще си е добре", смята Филипс. Според Джон, обаче, ще има някакъв проблем с гардероба и той ще засегне някой с червена рокля.

Предположенията на медиумите ще получат потвърждение на 2 март вечерта, което по българско време ще е в неделя срещу понеделник.