Съпругата на Пламен Ставрев създава 10 песни само за 20 дни

Пени иска да почете паметна на съпруга си с албум

Обичаният бургаски певец Пламен Ставрев, който си отиде преди две години, ще бъде почетен в албум с песни по музика и текст на съпругата му Пени Ставрева. Албумът ще съдържа десет песни. Пилотният сингъл “Нещо ново” беше представен в Бургас.
Гласът на Пени Ставрева отдавна е известен в Бургас, но до скоро повече като половинката от дуета с прочутия баладичен тембър на Пламен. С неочакваната му загуба преди две години настъпва преоткриването и на артистичната й същност, и на следата, която е оставил Пламен в нейния начин на пеене.
"Дойде време да да направя неща, които сама не знаех, че мога да направя", каза Пени Ставрева. И за двайсет дни създава десет песни, които ще бъдат събрани в албум. Аранжиментите са на бургаския музикант и голям приятел Росен Сеновски, който е подбрал песента „Нещо ново” за пилотен сингъл на албума.
“Нещо ново” беше прекрасна идея, много се радвам, че Росен се насочи точно към тази песен, защото дава ново начало, – казва Пени Ставрева. – Минаха две години, но най-тежко е,че след всяка нова песен се усещам, че хващам телефона да се обадя на Пламен…
Свежи, истински, необременени от клишета и изисквания на музикалния пазар- така ги определиха хората, които са подали ръка на Пени за осъществяването на проекта.