Пренасям кокаин в кондоми за 5 000 евро, призна "Митко" в тв ефир

Пренасям кокаин от Латинска Америка до България, нося по 1.2 кг.

Това каза пред Мартин Карбовски в TV7 назовалият се като „Митко” човек. Носим течен кокаин, слагаме го в кондоми, пълним ги до големината на яйце, после слагаме още пет кондома, за да не го разяде стомашната киселина, разказа „мулето” и глътна в студиото презерватив, пълен с вода.
Преди да го глътне, намаза кондомите с мед. Митко разказа, че гълта 20-30 такива обекта. За да излезе стоката ,взима разслабително и след около 20 часа изкарва кокаина невредим. Но ако се спука в корема му глътнат кокаин, той ще умре за няколко секунди, пише БЛИЦ.
За тази работа взимам 5000 евро, призна „мулето”. Според него, досега той е ходил 7-8 пъти и е пренесъл 10 кг, за които е прибрал около 20 000 евро. Митко обаче бе категоричен, че като влезеш веднъж, няма излизане от схемата.
Правя го за пари, сега , като разказвам това, рискувам много, призна „мулето”. Той обясни, че прави тези изявления, тъй като не среща подкрепа от полицията, за да се спаси от „работодателите” си. Той назова и имената им - Боян и Слави, работят основно в Сандански и региона. Те имали специална лаборатория, която обръща течния кокаин в сухо вещество, преди да излезе на пазара.
Той съобщи, че е бил заплашван, ако се откаже от работата, ще пострада семейството му. Лежал съм за тази си работа в Англия, там ме разкриха, но ми лепнаха само 6 години, от които изкарах в затвора три, каза още Митко. Той призна, че е превозвал и нелегални имигранти от Сомалия, пак по поръчка на "работодателите " си.