Аз съм кралят на пръчката!!! Така де... на света (снимка)

Фотограф "залови" гущерчета, които пресъздават известна сцена от "Титаник"

Един немалък процент от всички хора са се опитвали или направо са пресъздавали една от най-известните сцени в историята на киното. Става въпрос за момента, в който Джак Доусън е хванал Роуз ДеУит на носа на „Титаник”.

Едноименният филм на Джеймс Камерън успя да спечели забележителните 11 награди „Оскар”. Кейт Уинслет, която се превъплати в ролята на Роуз, получи номинация за наградата на Американската академия, Леонардо ДиКаприо успя без съмнение да спечели сърцата на женската аудитория.

Явно обаче не само хората са били трогнати от въздействащия момент. Фотографът Катя Йенуша успя да хване два хамелеона в поза, подобна на тази на Джак и Роуз. Това се случи близо до къщата на нейн приятел в немската столица Берлин, пише „Дейли Мейл”. Изданието допълва, че едното гущерче, седящо на клона, е хванало второто през кръста. То от своя страна е размахало „ръце” в поза, която би накарала дори Кейт Уинслет да се гордее.

Авторката на любопитния кадър обяснява, че е голям фен на творбата на Джеймс Камерън и веднага е хванала момента. Йенуша допълва, че според нея хамелеоните са изключителни същества.