Пози за анален секс - табу, но и върховно изживяване за двамата

Доказано - водата действа успокоително и отпускащо

Експериментите в леглото са добър начин да запазим сексуалния си живот интересен и вълнуващ.

Партньорите винаги търсят разнообразие в лицето на афродизиаци, секс играчки и други техники и трикове, които да направят сексуалния им живот по-интересен. Вероятно няма секс поза, която да не сте пробвали или такава, за която да не сте чували.

Ако вече сте имали няколко неуспешни опита за анален секс то причините могат да бъдат две – липса на психическа нагласа и неправилно проникване. Добре е да знаете, че аналният отвор няма смазващи жлези, затова задължително използвайте лубрикант.

Доказано е, че водата действа успокоително и отпускащо. Ето защо банята е отлично място да опитате анален секс.

Но има 4 пози, които са едни от най-добрите, когато искате да се позабавлявате правейки анален секс. Те дават върховно изживяване и за двамата партньори и са удобни за изпълнение.

На стола
Мъжът е седнал на стол с облегалка, а партньорката му е седнала с гръб към него. Тази поза не само, че позволява изцяло проникване на пениса, но темпото се определя от дамата.

На масата или кухненския плот
Двамата партньори са изправени, но вместо жената да коленичи е леко наведена напред. Партньорът й е плътно зад нея. Тази поза доставя невероятно удоволствие на жената. Мъжът определя темпото и също така може да стимулира и клитора на партньорката си.

Мисионерската поза е на втора позиция в предпочитаните секс пози за 2012 година (поза „ездачка“ заема първото място). Жената е легнала по гръб с леко вдигнати бедра. Партньорът й е между тях. Тази поза е предпочитана не само заради контакта лице в лице с половинката, но и защото мъжът е максимално близо до гърдите и клитора на половинката си.

Поза лъжички
Тази поза е най-безболезнена за началото на аналния секс, защото има малко по-различен ъгъл на проникване. Мъжът може да прегърне партньорката си като едновременно с това да стимулира всички останали ерогенни зони, докато тя се отпусне напълно.

Наслаждавайте се на хубавия секс и не забравяйте винаги да ползвате предпазни средства!