Бургаски ММА боец влюбен в Ивайла Бакалова?

Пристрастен съм само към хапчетата й за сън, отрича Георги Станчев

Фаталната Ивайла Бакалова е на път да разбие сърцето на бургаски ММА борец в „Къртицaта“. Георги Станчев се опитва по всякакъв начин да скрие симпатиите си към нея, но безуспешно.

„Казах, че съм пристрастен към нея, но това е поради хапчетата й. Като й казах, че не мога да спя, тя ми даде хапчетата и оттогава съм пристрастен към тях. Като нищо като излезем, ще започна да вия под балкона й да ми даде още, отрича Георги.

"Ние просто си играем", каза и Ивайла, на която явно наистина й е приятно Георги да я ухажва, но дотолкова.

„Намерила съм си човека, намерила съм си баланса, не искам да си нарушавам живота, каза тя. Приятно ми е с Георги, но като с приятел. Толкова ли е странно, когато сме затворени тук, да се чувстваме близки с някого и да си прекарваме приятно“, твърди миската.

Коментиращите в предаването обаче стигнаха до извода, че Георги има прекалено ниско самочувствие, сравниха Ивайла със скъпа лимузина, чиито резервни части той не може да си позволи, тъй като е прекалено беден, а световете им наистина са различни, съобщава "Блиц". Те допълниха и че заради играта тя държи бургазлията близо до себе си, за да има приятел и човек, който винаги я подкрепя. И просто използва Георги за патерица.