Защо Скарлет Йохансон мрази купоните-изненада?

Причина за ненавистта става катастрофалното тържество по случай 21-ия рожден ден на красавицата

Холивудската актриса Скарлет Йохансон ненавижда купоните-изненада. Това призна самата тя в предаването на Куин Латифа във вторник. Тя е категорична: „Не обичам нито шегите, нито изненадите”.

Причина за ненавистта става катастрофалното тържество по случай 21-ия рожден ден на красавицата. Вместо да излезе с приятели и да полее празника си, Скарлет предпочела тихо семейно събиране с най-близките си. Тя разказва:

"Отидох на вечеря с родителите си и на връщане майка ми ме попита дали не искам да се отбия до близкия клуб, където приятелката ми Сара правеше парти всеки четвъртък. Бях много против, защото на следващата сутрин трябваше да ставам за работа в 5:30 и изобщо не ми се празнуваше, а тя не спираше да ме кара да отида".

Разгорещеният спор приключил, когато вторият й баща избутал почти насила бъдещата кино звезда от колата в следствие на което се счупил единият й нокът. Йохансон добавя: „Знаех, че вътре ме чакат много любов и подаръци и това направо ме караше да изтръпна. Останах до 2 през нощта, не издържах и си тръгнах. Впоследствие отидох на работа".

След като разказала този случай на голям брой хора и го споделила в достатъчно много интервюта, Скарлет се надява, че на никого вече няма да му хрумне подобен тип неуместна изненада.