Ни Ло си пада по Боби от "Къртицата"

Пловдивчанката пак ръси бисери по телевизията

Николета Лозанова се яви като гост в „Къртицата“ по ТВ7 тази вечер и не пропусна да се прояви. Водещата на „Поверително от NL“ влезе в ролята на защитник на Борислав и дори заяви, че си пада по него, предава Клюки.нет. На закачката на Иван Христов, че Валери може да я изревнува за изказването, Николета подмина с усмивка. И продължи да защитава мачото Борислав, че е супер готин и дори го харесва.

Моделката не пропусна да влезе в ролята на адвокат и заяви, че Боби заслужава вниманието на дамите в базата и не се е държал никак нахално и дръзко, като се е опитвал да ги сваля. „Днешните момичета са толкова лесни, защо да не пробва човека“, заяви още тя.

С изказването си Лозанова за пореден път обиди българските момичета, повечето от които са нейни почитателки. А също така не пропусна да изрази симпатиите си към Борислав, който защитаваше изключително разпалено.

„Сега Валери да не изревнува, като те чуе да казваш, че харесваш Борислав по телевизията?“, попита я Иван веднага. Моделката игнорира въпроса му и заяви, че Боби е хубаво момче и заслужава да му се обърне внимание. Останалите гости в студиото не бяха много склонни да се съгласят с Николета. И изразиха мнението си, че Борислав има твърде високо самомнение за себе си, но не заслужава чак такова внимание от дамите.