Дънов предсказал изчезването на малайзийския боинг

Падналият самолет бил знамение за Трета световна война

 

Петър Дънов е предсказал изчезването на малайзийския „Боинг 777" в своя беседа още през 1938 година, обяви сензационно дългогодишният му изследовател д-р Стоян Бахчеванов. Нещо повече - според Учителя този инцидент е знак за наближаваща Трета световна война, пише "Всеки ден".

 Ето и думите на основателя на „Бялото братство", от които на човек му настръхват косите в контекста на трагедията с изчезналия самолет: „Ще дойде ден, когато Голямата птица със стоманени крила изчезне без следа в небето. Много хора, много народи ще я търсят, но никой няма да успее да я открие. Това е птицата, която носи със себе си смъртта. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната..."

 Според д-р Бахчеванов препратката към изчезването на малайзийския боинг, търсен безплодно от няколко нации, техните флотилии и авиации, е повече от очевидна. Излиза, че в инцидента Дънов е видял знамение за унищожителен военен конфликт.

 Самият Бахчеванов е известен лечител и езотерик, който минава за ученик на Петър Димков. Докторът се прочу с книгата си „Болестник", в която описа билковото наследство на Димков, обогатено с нови лечебни методики.

 Междувременно в неделя издирвателната операция за изчезналия „Боинг 777" на Малайзийските авиолинии бе подновена. Самолети и кораби, участващи в търсенето на изчезналия в началото на март самолет в Индийския океан, се насочиха към зона, в която бе уловен подводен сигнал. Според последните информации китайски кораб е прихванал сигнали в южната част на океана, съответстващи на една от черните кутии на издирвания полет MH370 на Малайзийските авиолинии.

 На 24 март официално бе съобщено, че изчезналият самолет лежи на дъното на Индийския океан, но спекулациите за това какво се е случило с фаталния полет продължават. Роднини и близки на пътниците отказват да възприемат официалната версия, а според тълкуванието на думите на Петър Дънов загадката така и никога няма да бъде разрешена.