Вера Кочовска смразяващо малко преди да умре: Третата световна война идва през 2017 г.

Тогава Америка напада Русия заради Украйна!

Две години преди смъртта си през 2011 г. феноменалната пророчица и лечителка Вера Кочовска прави стряскаща прогноза за близкото бъдеще на човечеството. Думите й звучат особено актуално днес, в контекста за събитията в Украйна, информира Пик. Според Вера Апокалипсисът вече е започнал. Все го чакат, все го прогнозират, а той е залял света, прелива на улицата, влиза в къщите, често повтаря Кочовска.

Всеки ден убиват толкова хора. Безброй са жертвите на изнудване и предателство. Всеки миг могат да те окрадат. Жените масово се отказват да бъдат майки и раждат най-много едно от децата си.
Вера Кочовска не е оптимист за бъдещето на човечеството. Русия ще се разпадне на отделни държави през 2015 г, пророкува тя. В същото време ще се опита да погълне съседни държави и това вече се случва - с Украйна. През 2017 г Америка ще я нападне. Това ще е същинският апогей на Третата световна война. Кочовска не признава други “колеги” освен Нострадамус и Ванга. “По делата им ще ги познаете”, казва тя за контактьорите. Според нея истинският феномен върши необикновени неща, няма полов живот и децата му са осиновени.