Саня Борисова-Илиева ще танцува в Dancing Stars в четвъртък

Стартира конкурсът "Принцеса на бала", в който наградите са най-впечатляващите рокли от шоуто

Саня Илиева – красивата актриса и съпруга на Ники Илиев ще се впусне в танците този четвъртък от 20.00 часа по Нова. Тя се включва в Dancing Stars в деня на елиминации, а неин партньор ще бъде Деан. "Никога не съм танцувала, но ми се струва много лесно”,заяви Саня преди началото на репетициите, а в момента вече може да влезе в положението на участниците в Dancing Stars и да признае, че танците изискват много усилия и жертви. Саня дори обяви, че е твърдо решена в следващия филмов проект със съпруга ù нейната роля да бъде на танцьорка.

Друга изненада предстои на феновете на най-бляскавото танцувално шоу в ефира. Oт днес на официалната страница на Dancing Stars във Facebook стартира нова игра – „Принцеса на бала”. Чрез нея най-верните почитатели на шоуто ще имат уникалния шанс да спечелят някои от най-впечатляващите рокли, озарили дансинга този сезон. Почти месец преди дългоочакваните абитуриентски балове, зрителите могат да се включат в надпреварата за първата награда –роклята на партньорката на Мариан Кюрпанов – Михаела, с която тя танцува валс на дансинга през март.

За да участват, Facebook феновете трябва да отговорят на специалното предизвикателство от екипа на шоуто, като дадат най-креативния и впечатляващ отговор на въпроса  „Кое е най-ценното, на което Михаела научи Мариан на сцената на Dancing Stars?”. Победителят ще избере самият Мариан във Facebook още този четвъртък.

Нова рокля в играта „Принцеса на бала” ще бъде обявявявана на Facebook страницата на Dancings Stars всеки понеделник, a времето, в което зрителите могат да участват е до четвъртък на съответната седмица.

Всички, спечелили рокли до 15 май, ще ги получат веднага. Останалите награди, обявени след тази дата, ще бъдат изпратени на своите притежатели веднага след края на сезона на шоуто.

Вижте снимки на красивата рокля на Михаела в нашата галерия

http://www.bulgaria.utre.bg/gallery/2014/04/09/3010-dancing_stars_prevrushta_zritelkite_si_v_printsesi