Последeн шанс за участие в "Пролет над Бургас“

Мисия Бургас

11-04-2014, 08:06

Снимка:

mladite.eu

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Очакват се рисунки и фотографии под мотото "Пролетно-великденска хармония". Крайният срок за представяне на конкурсните работи неделя.

Четвъртото издание на конкурса започна в средата на месец март и до момента събраните творби са повече от 40 от градовете Бургас, Пловдив и Шумен.
В конкурса" Пролет над Бургас" могат да участват кандидатури на юноши и младежки на възраст от 11 до 29 години в две категории: за рисунка и за фотография.
В категорията "Рисунка" участниците трябва да представят до две авторски творби. В категорията "Фотография" могат да участват авторски фотографии, направени с фотоапарат или с мобилен телефон. Няма ограничение в максималната големина на снимките, както и в това дали те ще са черно-бели или цветни. Творбите ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от професионалисти във всяка от отделните области. Наградените ще бъдат обявени до 15 април в сайта на Младежки културен център.
Изложбата с класираните творби ще бъде експонирана в Младежкия културен център и официално открита на 17 април в 18.00 часа. Ще бъдат връчени награди във всяка възрастова група и категория.
Отличените творби ще останат във фонда на МКЦ и ще се ползват за представителни, рекламни и благотворителни цели. Повече информация има на сайта на Младежки културен център, на адрес http://mladite.eu/ или на тел. 056/ 840790.