Червилото "говори" за характера?

Извадете червилото от чантата си, отворете го и вижте формата му

Има много начини, по които психолозите могат да определят профила на жената – по дрехите, по предпочитаната напитка, по походката… Оказа се, че могат и по червилото! Да, струва ви се странно, но според тях начинът на нанасянето му издава много за характера. Нека видим. Извадете червилото от чантата си, отворете го и вижте формата му (само да не е чисто ново) с кой номер от снимката съвпада.

1. Ако червилото е запазило своята леко заострена форма, значи става въпрос за  практична, уверена жена, която знае какво иска.  Действа със замах и не си губи времето с дреболии. Освен това е и много добра в леглото.

2. Равномерно заобленото червило говори за хладнокръвна жена, която дължи успехите си най-вече на нейната усърдност и планиране. Винаги е няколко хода напред. Самостоятелна, може да се грижи сама за себе си, силен характер. Единственото, което й липса, е още малко чувство за хумор.

3. Червилото с неясна форма говори за дама, която се тревожи и за най-малкото нещо.  Много емоционална, да не кажем прекалено. Но често пред другите си слага маската на уверена мацка и малко хора познават наистина душевността й. Обожава романтиката.

4. Червило, заострено като молив, говори за голямо самочувствие, граничещо с егоизъм. Тази жена винаги ще сложи своите нужди и желания пред тези на останалите. А като не стане на нейното, веднага ще се нацупи и ще ви вмени чувство за вина. Не се сприятелява лесно.

5. Плоският горен край е знак за откровена чаровница, която винаги намира общ език с хората. Понякога е разсеяна или казва неща, с които обижда, но да знаете, че не е била това целта й. Защото злобата и омразата са непознати за нея чувства. Верен приятел и верен партньор в живота е.

6. Червило с форма „изтъпен молив“ е много рядко срещано и съответно говори за  нестандартна натура, която често мени настроенията си, но пък никога не е предвидима. Вие очаквате една реакция, а тя прави точно обратното. Има и много оригинално мислене, което обикновено впечатлява мъжете.

7. Рязко скосеното червило е признак за жена с въображение, която  обича да бъде ухажвана. На работното си място е изключително отговорна и стриктна. Умее елегантно да се изказва, дори, когато новините не са добри. В любовта, обаче, е склонна към необмислени авантюри.

8. Червилото с форма на пресечен конус е знак за  весела, нежна, чувствена жена, която е и отличен познавач на характери! Това означава, че трудно се лъже и може да види скритите зад усмивката ви лоши намерения. Умее да създава уют в дома ще направи мъжа до нея много щастлив, стига той да подхожда с галантност и уважение към нея.