ГЕРБ направи дарение за ремонти в карнобатско село

Новините

25-04-2014, 13:25

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цв. Цветанов: ГЕРБ ще заложи на позитивна кампания

За 1000 лева е ремонтирана спирка и чешма

Автобусната спирка и старата чешма в карнобатското село Черково се сдобиха с нова визия, след като ГЕРБ-Бургас дари 1000 лв. от субсидията за извършване на ремонтни дейности.

Двата обекта се намират в центъра на населеното място, в което живеят близо 186 души. Имоти там са закупили руснаци, англичани и немци, които живеят в селото целогодишно.

Кметският наместник Радостина Петрова е провела разговори с ръководството на ГЕРБ-Карнобат с молба за съдействие, тъй като спирката и чешмата били занемарени и в лошо състояние. От своя страна общинският ръководител Владимир Крумов  се срещна с областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

„След съдействие от страна на областното ръководство, бяха отпуснати 1000 лв. за реновирането на спирката и чешмата. Тази инициатива е част от амбицията ни да помагаме на малките населени места, където има проблеми свързани с инфраструктурата и всекидневния начин на живот на гражданите. По същия начин бе направен пътя до гробищата в с.Огнен, надяваме се скоро да помогнем на жителите и в друго населено място от община Карнобат”, коментира общинският ръководител на ГЕРБ-Карнобат Владимир Крумов.