Станишев е далеч от Европа!

Борисов: На всички избори БСП работи срещу нас само с черен пиар! Това не ме притеснява

Мога да кажа, че на всички избори БСП работи срещу нас само с черен пиар. Това от своя страна показва, че лидерът им Станишев е далеч от Европа. Това заяви лидерът на ГЕРБ в интервю за българска медия.

По думите му Станишев говори, че дебатът и битката на политическата сцена трябва да бъдат на европейско ниво, но за него това не важи.

Те всеки ден го правят с клиповете по телевизията и лъжите, които разпространяват по наш адрес. Всеки ден действат по този начин, така че, това не ме притеснява, допълни той.

ГЕРБ не си служи с подобни похвати. Виждате, че ние нямаме пуснати предизборни клипове нито по радиата, нито по телевизиите. Ние водим изцяло позитивна кампания, категоричен е Борисов.

Относно случая с Бисер Петното лидерът на ГЕРБ посочи, че това е красноречиво и ясно доказателство, че парламентът е загубил цялата си обществена подкрепа именно чрез създаването на подобни комисии. Той се аргументира, че ако тази комисия е била обективна, то тя е трябвало първо да разследва Бареков, след това Орешарски, Корнелия Нинова.

Това са хора, които ги има не само на снимки, но и на живи участия по телевизиите. Затова считам, че подобни комисии само подронват имиджа на Народното събрание, а не му помагат, убеден е Борисов.