Мария Илиева и Криско представят дуетен сингъл

„Видимо доволни” с телевизионна премиера в Dancing Stars на 08.05. и на Годишните Музикални Награди на БГ Радио на 09.05. в Благоевград

Мария Илиева и Криско представят хитова колаборация. Дуетът на кралицата на българската поп музика и хитмейкър №1 Криско се казва „Видимо доволни”, а премиерата му ще бъде утре, 08.05., в Dancing Stars по NOVA TV. На следващия ден двамата ще го изпълнят и на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в Благоевград.
„Видимо доволни” е авторска песен на Криско, отличен за най-добър бийтмейкър на България за 2012 и 2013г. от Годишните 359 Хип-хоп Награди. Песента е копродукция между Стерео стая и Krisko Beats, и несъмнено ще се превърне в летия хит на 2014.
„Видимо доволни” не е първият общ проект за Мария и Криско. През 2013 певицата записва беквокали на сингъла му „Няма к’во да стане”, който печели конкурса „Зелената песен на България”. Оттогава между двамата се поражда добро приятелство и желание за съвместна работа.
„Криско е забавен, талантлив и е безкомпромисен професионалист,” споделя Мария. „Безспорно има усет за хит и не бях учудена от перфектната му работа в студиото. „Видимо доволни” ме провокира да пея по различен и интересен за самата мен начин.”
Броени дни след премиерата на „Видимо доволни” в Dancing Stars на 08.05. и Наградите на БГ Радио на 09.05., факт ще бъде и видеото към песента. Двамата изпълнители се доверяват на BASHMOTION, двукратен носител на наградата най-добър режисьор на Годишните 359 Хип-хоп Награди.