Станишев дали вече се изявява като боксьор?

Не съм си представял такова падение и срам за БСП

Голям срам, голям смях. Някакви боксьорчета си бият крошета...

Такъв срам, такова падение на БСП не съм си представял, че един ден може да дойде. Снощи за първи път гледах клиповете им – голям срам е било, голям смях. Някакви боксьорчета си бият крошета. Станишев не знам дали вече се изявява като боксьор. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.

Относно това дали БСП са заложници на „Атака”, Борисов заяви: „Безспорно е, че Тройната коалиция са БСП, ДПС и „Атака”. Виждате в какъв синхрон действат във всички. Това за всички е ясно и не знам как в предизборната си кампания БСП и ДПС казват на своите, че са с „Атака”. Не знам и какво „Атака” обяснява, че е с ДПС. Не си ги представям на техните срещи”.

Попитан за срещата на Пламен Орешарски с представител на ръководството на ЕВН, Бойко Борисов заяви: "Този парламент действително загуби всякакъв смисъл да съществува. Какво по-естествено от това Орешарски да се срещне с австрийска компания – нали всеки инвеститор, всяка голяма компания, като дойдат, искат да се видят с първите мъже или жени в държавата. Особено когато има такава тежка политическа конфронтация и нестабилност. Така че е нормално и Орешарски да се вижда, и президентът, и аз, и всеки, който по някакъв начин има отношение към привличане на инвеститори. Евтиният ПР, евтината предизборна кампания, БСП и тази пародия, която превърнаха днешните управници в нея”, допълни Борисов.