Карамански дал на Нели 70 000 долара и апартамент

Босът бил на седмото небе, защото му родила син

Иво Карамански е наградил много щедро Нели Атанасова за това, че го е дарила със син, пише news.bg. Той бил толкова щастлив от това, че е станал мъжки татко, че и дал 70 000 долара с бонус апартамент в София. Преди да се роди малкия Иво, Карамански има три дъщери.  

В кризисната 1997 година, когато се ражда Иво-младши, Нели заживяла като принцеса. Това предизвикало голяма завист от страна на приятелките й. Години по-късно се разразява истинска война между Нели и бившата жена на Карамански.

„Галя се чувстваше един вид като втора ръка жена, само защото не е успяла да роди момче, а само момичета. Карамански бил на седмото небе от щастие от това, че най-сетне има син, сякаш е обичал по-малко другите си деца", коментират запознати.

Иво-младши пък е едва на годинка и три месеца, когато остава сираче. Той разбира кой е бил баща му от майка си Нели на 3-годишна възраст малко преди да тръгне на детска градина.

За да си купи бутик на престижната улица „Граф Игнатиев", Нели Атанасова пожертва цялото наследство на сина си Иво-младши от баща му, като продала апартамента, вила на околовръстното в София с 1300 кв.м двор и фурна в Дупница. Сделката пропаднала и Нели вложила парите в новото си жилище, както и в екскурзии в чужбина.

 

Сега Нели е щастлива с Александър Сано. Двамата имат дъщеричка и се грижат заедно и за баткото Иво.