Синът на Аркан със сензационни разкрития за убийството на баща си

Воин Ражнатович ще увечовечи Аркан в книга

Книгата ще види бял свят съвсем скоро. Още отсега авторът предупреждава, че няма да пожали никого, както и че, ще бъдат разкрити имената на всички, замесени в покушението срещу баща му Желко Ражнятович –Аркан.

Воин Ражнатович, който от години живее в Лос Анджелис, е описал бурния живот на баща си в 50 истории. Той е син на Аркан от брака му с Наталия Мартинович. Двамата имат четири деца, а през 1994 година се развеждат.

„Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия", споделя синът на Аркан.

Версиите за убийството на Аркан са две - едната е, че е убит заради разчистване на мафиотски сметки, а другата е насочена към политически мотиви.

След смъртта на любимия си Цеца е съкрушена и повече от година не се показва пред хората. В мъката си дори забранява да бъдат излъчвани и нейни клипове в ефира на сръбските телевизии. Година и половина след смъртта на Желко, неговата майка успяла да убеди певицата, че Аркан би искал тя да продължи да се занимава с това, което най-добре умее – музиката.

Днес, Цеца е твърдо зад начинанието на Воин, въпреки че преди време той и биологичната му майка Наталия Мартинович, я дадоха на съд по обвинение, че певицата е ограбила наследството на Аркан и не е оставила пукнат долар на седемте му деца от пет предишни брака.