Томислав Дончев, Цветан Цветанов и Мария Габриел със срещи в Русе утре

Тримата ще участват в поредица от мероприятия в града и областта

В понеделник (12 май 2014 г.) заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на партията Томислав Дончев и Мария Габриел ще посетят Област Русе, информират от пресцентъра на политическата сила.

Водачът на евролистата Томислав Дончев и Мария Габриел ще направят посещение на фирма "Арев Премиер" ООД в град Русе, ул. "Тракия" 2. Те ще бъдат придружени от областния координатор на ГЕРБ Пламен Нунев и от народните представители Светлана Ангелова и Десислава Атанасова.

В 09:15 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Мария Габриел ще извършат преглед на трансграничния проект за реконструкция на бул. "Тутракан" в град Русе.  В 10:00 часа тримата ще се срещнат с жителите на град Бяла в конферентната зала на хотел "Верона", ул. "Панайот Волов" 9. От 11:30 часа те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Борово, пред сградата на общината, на ул. "Н. Вапцаров" №1 А. От 13:30 часа започва срещата на Томислав Дончев и Мария Габриел с жителите на село Пиргово пред кметството, ул. "Пиргос" 38 Г.

В 15:00 часа Дончев и Габриел ще извършат преглед на проекти за "Градска среда" в  Природонаучен музей и Регионален исторически музей - град Русе, и на ул. "Александровска". В 16:15 часа те ще се срещнат със служителите на фирма "Солид" в град Сливо поле, ул. "Ангел войвода" 2.

От 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Русе. В изградена предизборна шатра на площад „Свобода“ 6 в града Томислав Дончев и Мария Габриел ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.