Ивайла в болница, стана жертва на "Къртицата"

Красавицата с тежки наранявания на краката

Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент и влезе в болница тази сутрин по спешност. В една от последните мисии преди финала на "Къртицата" красавицата се оплела в мрежа и получила сериозни наранявания.

По информация на хора, приближени до предаването, стана ясно, че миската е настанена в "СофияМед" с фрактура на краката, където ще бъде оперирана от виртуоза в областта д-р Тони Георгиев. Единият й крак е счупен на три места, предстои подмяна на капачката на коляното. Другият й крак е счупен в глезена.

Само 4 дни преди финала на "Къртицата 2: Разтърсване" инцидентът с Ивайла предизвика поредната драма и напрежение сред участниците. Както знаете, това не е първата подобна случка с участници в предаването. След като гостуваха при Иван и Андрей, трагедии сполетяха и други български звезди. Васа Ганчева почина след появата си в тяхно предаване, а Нана премина през ужасът на рака.

Явно някаква "прокоба" тегне над най- известната реалити двойка на родния ефир. Можем само да се надяваме, че това е просто злощастно съвпадение.