Цветанов: Кабинетът "Орешарски" отдалечи страната ни от европейските ценности

"Няма да позволим да има страх в смесените региони", заяви в село Антоново, Търговище, водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев

С подкрепата, която ще ни дадете, няма да позволим да има страх в смесените региони. Не ме е страх от заплахи, защото не съм сам, не се страхувайте и вие. Това каза водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев пред жителите на село Антоново, област Търговище. "Характерно за вашето населено място е смесеното население. Ние искаме да намерим пътя към обединението. Не искаме война и омраза, а повече българи да следват една посока и да градят, без значение от пол, възраст и етническа принадлежност“, подчерта Томислав Дончев. Дончев разговаря с гражданите по теми, свързани със селското стопанство, бюджета на страната, европейските субсидии и значението на предстоящите избори на 25 май. Заедно с Томислав Дончев бяха заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Асим Адемов.

Андрей Ковачев посочи, че в несъмнено в смесените райони се наблюдава страх сред населението. "Ние сме тук, за да ви вдъхнем доверие, че има алтернатива и възможност. България няма време за губене, защото трябва да навакса изоставането“, каза Ковачев.

От своя страна Асим Адемов призова присъстващите да гласуват за ГЕРБ, защото е партия, която не разделя българите на християни и мюсюлмани и не плаши населението. "В смесените райони има две политически партии - ДПС, която насажда страх и ГЕРБ, която работи за хората“, беше категоричен Адемов.

Цветан Цветанов призова събралите се граждани да гласуват с номер 18 на 25 май за по-добро бъдеще. Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че предстоящите избори са важни за страната, защото ще дадат възможност за оценка на сегашното състояние на държавата. "Управлението на кабинета „Орешарски“ отдалечи страната ни от европейските ценности. Отборът на ГЕРБ е най-добрият, който България може да изпрати в Европейския парламент“, подчерта Цветанов.