Кандидатите на ГЕРБ ще работят за България

Цветанов: Бях в общини, упрвалявани 25 години от ДПС. Там се чувствах потиснат

"Самият факт, че при вас са дошли петима кандидати е проява на огромното ни уважение към вас. Нашите кандидати ще работят за вас, за България, защото вие ги издигнахте. Отборът на ГЕРБ за тези избори е безспорно най-добрият. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред жителите на град Дулово. Пред събралото се множество, Цветанов представи кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, Мария Габриел, Асим Адемов, Емил Радев и Салиме Кърджалиева.

Кандидатът за евродепутат Селиме Кърджалиева разкритикува политиката на ДПС в смесените райони на България в последните 20 години. "Искам да се опитам да променя нещата, най-вече за нашите деца, които трябва да разберат, че има и друг свят, ръководени от европейските ценности. На 25 май сме изправени пред най-важния цивилизационен избор. Ние трябва да съборим стените на страха, издигнати от Движението за права и свободи. Това, което трябва да направим, е да излезем и да гласуваме с номер 18", каза Селиме Кърджалиева.

Цветанов и кандидатите за евродепутати посетиха и храма "Св. Георги", реновиран по инициатива на общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Дулово Тодор Тодоров. В църквата те разговаряха с архимандрит Боян, архиерейски наместник, за толерантността в смесените региони и необходимостта всички да живеем в разбирателство и смирение пред Бога.

"Обиколих доста общини и села, и в Северна Бългрия. Бях в общини, упрвалявани 25 години от ДПС. Там се чувствах потиснат, защото се срещнах с хора, пропити от страх. Видях западнали и запустели села. От вчера имам късмета да мина и през общини, управлявани от ГЕРБ. Разликата в тези общини е видима.
Някои дават кюфтета, ние даваме училища, пътища, вяра в бъдещето", заяви кандидатът за евродепутат Асим Адемов.