Кандидати за евродепутати от ГЕРБ се срещнаха с бизнеса

Анести Тимчев и Мария Гиева разговаряха в Хисаря

Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на ПП ГЕРБ Анести Тимчев и Мария Гиева се срещнаха с представители на бизнеса от община Хисаря.

Срещата се проведе във фоайето на читалище „Иван Вазов“ в курортния град. 

Пръв поздрави гостите областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област и народен представител в 42 НС Здравко Димитров, както и народният представител и общински ръководител на ГЕРБ Карлово, Николай Петков.

„Уважаеми представители на бизнеса, гласувайте ни доверие, защото ГЕРБ води позитивна кампания и е доказала през годините на своето управление, че мисли за Вас“. С тези думи се обърна към присъстващите Здравко Димитров.

”Ние не обещаваме 250 хиляди работни места,  ние не си служим с лъжи, ние гарантираме, че ще направим  всичко, че парите от Европа да стигнат до българския бизнес”, добави Димитров. Той уточни, че в Европейския парламент се коват законите, които пряко касаят и България и е желателно да имаме силно лоби там, за да дойдат повече европейски средства в страната ни. А това може да стане само ако изберем номер 18 в бюлетината и гласуваме за ГЕРБ.

„Има пари за бизнеса, за малките и средни предприятия, за селските райони, но преди да ги усвоим трябва да върнем доверието на Европа“, бе категорична Мария Гиева.

Думите й подкрепи и Анести Тимчев, който заяви, че е важно какво ще оставим за децата и внуците си и то зависи от нашия избор на 25 май. Това е важен избор за страната ни, която сега има възможност да се нареди до големите икономики в Евросъюза. ГЕРБ е единствената политическа сила, която може да изведе България до там. След официалната част кандидатите за евродепутати проведоха лични разговори с присъстващите бизнесмени.

Преди  срещата с бизнеса  кандидатът за  член на Европейския парламент от  листата на ГЕРБ  Мария Гиева даде старт на турнир по тенис на маса в село Каравелово, община Карлово. Той е организиран от младежката организация на ГЕРБ Карлово. В него се включиха над 30 млади хора. Състезанието беше в две възрастови категории - до 18 години и от 18 нагоре. Турнирът се организира за първи път, но с амбицията да стане ежегоден. Четирима съдии оценяваха играта на състезателите. За победителите бяха осигурени грамоти и предметни награди.