Депутати от ГЕРБ се срещнаха с гражданите в Айтос и Карнобат

 

Близо 500 жители на община Айтос присъстваха на поредната среща на депутатите от ГЕРБ-Бургас в рамките на кампанията за евроизборите. В залата на читалище „Васил Левски” в града те се срещнаха с д-р Галина Милева и Иван Вълков. Бургаските депу-тати представиха листата с кандидатите за евродепутати от партията и коментираха важността активно да се гласува на предстоящия вот.
„Водачът на нашата листа, Томислав Дончев, е човек, доказал своите качества и отлич-но познава работата на европейските институции, възможностите за кандидатстване по оперативните програми. По време на управлението на Тройната коалиция усвоените евросредства бяха едва 2 %. При ГЕРБ обаче те бяха 34% и няма по-категорично доказателство за работата и усилията, който партията полага в тази посока. Нашите кметове в различните общини усвоиха успешно тези средства и реализираха важни проекти. Всичко това е видимо и реално, а не само празни обещания”, коментираха бургаските депутати.
След срещата си с тях жителите на община Айтос се насладиха на талантливата игра на актьорите от ДТ „Адриана Будевска” и постановката „Човекоядката”
“Бъдете активни и гласувайте на 25 май, подкрепете ГЕРБ, защото сме доказали кои сме, как работим и какви резултати постигаме. Нека покажем, че българските граждани не искат да продължават да бъдат залъгвани с голи обещания и популистки послания”. Това заяви областният лидер на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев пред жителите на Карнобат. В препълнената зала на НЧ „Димитър Полянов“ той заедно с бургаският депутат Иван Вълков, общинският ръководител на партията Владимир Крумов проведоха поредната си открита дискусия с местните хора.
Димитър Бойчев очерта изминалата една година при управлението на Тройната коалиция, която доведе държавата до състояние на пълен хаос. Той не скри от присъстващите проблемите, пред които е изправена страната ни по отношение на кандидатстването по оперативни програми, спрените проекти и липсата на адекватно поведение от страна на управляващите.
„Икономическата обстановка в държавата се влошава с всеки изминал ден, водещи отрасли не се развиват заради лошите управленски решения на правителството на премиера Орешарски. Ето защо е важно да гласуваме на 25 май с номер 18. За да покажем категорично кой е правилният избор за бъдещето на България”, заяви бургаският депутат Иван Вълков.
„Както винаги, ГЕРБ води позитивна и открита кампания с лице към хората. Разграничили сме се от тона на омраза и негативизъм, използван от някои от останалите политически сили. Нашият подарък за всички жители на община Карнобат е нещо стойностно – театралната постановка „Балкански аристократи” на ДТ „Адриана Будевска”, сподели областният лидер на ГЕРБ-Бургас.