Голям СерГейт!

Само изкуствената храна от ДПС ли е причина Станишев винаги да е с пълен памперс?

Сергей Станишев напълни и на тези избори памперса! Догоре. Даже си омаца и ушите. Нищо ново. Социалистът, който допреди да стане премиер, нямаше един работен ден, винаги пълни памперса види ли генерал Борисов. Веднъж, дваж, триж, … единайсет. За Серго Бат Бойко е онова, което беше Бат Гойко за баща му – страшна работа.

Моята 5-месечна дъщеря също пълни редовно памперса. Нормално, кое ли бебе не го пълни. Откакто обаче мина на изкуствено мляко, акото и много замириса. Почти като това на Станишев. Което ме кара да си мисля, че и другарят Сергей е на изкуствено мляко. От ДПС. Как и от какво точно го смуче не ми е ясно. Но няма друго обяснение защо памперсът му е толкова пълен, а положението в партията толкова миризливо. Та чак вони. Въобще голям СерГейт тресе БСП!

А Станишев стои на пост! Като Гюро Михайлов. Или по-точно на партийни пости. Като Жан Виденов. Тези двамата си приличат ужасно. Серж и Жан. И са на път да причинят на България едни и същи ужасни работи. Зализаният пловдивски комсомолец докара страната до банкрут.Сутринта взимаш 100 000 лева заплата, вечерта това са 20 долара. В добрия случай. Добре, че дойде валутния борд. Иначе да сме изчезнали като държава. Сега Станишев прави същото. Вярно, не е той на власт, но се води, че командва Орешарски. Защото е мандатоносител. И така го командва, че България е отново на ръба.

Някога страната ни бе спасена от голям мъж като Кольо Добрев. Той вдигна партията срещу Жан, той върна мандата, той успокои страната. Направи го с ясното съзнание, че в следващите 8 години БСП ще е в опозиция. Но и с идеята, че това е единствения шанс да има нормална България. Сега неговият син мери колко са високи депутатите на ГЕРБ и откога не им никне коса. Което показва колко жалка е БСП. Днес тя няма такива като Кольо Добрев, които да и посочат пътя, да я жертват за малко, за да има България за дълго. Днес БСП е заложник на ДПС. Опс, не точно. Днес руският гражданин Станишев превърна България в заложник на ДПС и Москва, а партията пък заложи за себе си. Срещу какво, не е ясно. Но времето ще покаже.

Българският народ обаче няма време да чака времето. Той трябва да излезе и да свали и Орешарски, и мандатоприносителя му. Да свърши онова, което никой в БСП не смее. Да сложи точка на СерГейт. Че наистина много взе да мирише.