24 деца първи видяха Храма отблизо

Спорт

06-06-2014, 13:50

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Даниела Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Екскурзовод ще развежда феновете в Храма

Като първи гости, те получиха и специални подаръци от ПФК „Берое“

24 деца от IV ОУ „Кирил Христов“ бяха първите, които видяха Храма на старозагорския футбол в първата по рода си обиколка на стадион в България. Учениците надникнаха в съблекалнята на представителния отбор, разходиха се по коридорите и видяха всички помещения на съоръжението, а освен това получиха много полезна и любопитна информация за историята на „Берое“ и неговия дом, разказана увлекателно от екскурзовод.
Децата останаха изключително доволни от видяното и си направиха много снимки за спомен от историческия за стадиона и клуба момент. 

Както е известно, клубът стартира нова инициатива за всички фенове на „Берое“, любители на футбола в България, гости и туристи в Стара Загора – туристическа обиколка на стадиона под Аязмото.
Всеки желаещ да се включи в някоя от предстоящите обиколки трябва да заяви желание на e-mail адрес [email protected] или да се запише във Фен магазина на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). При записване ще бъде получено и потвърждение за най-близката или удобна дата, за която има свободни места. Максималният брой посетители за всеки тур ще бъде 15 души.

Първата обиколка за посетители е насрочена за 14 юни от 13 ч. Ако има повече желаещи от предвидената група ще бъде организирана и втора за съответния ден, която ще стартира в 14:30 ч. Следващата дата за обиколка е 28 юни, отново в същите часове.
Графиците на предстоящите обиколки ще се обявява месец за месец в официалния сайт и фейсбук страницата на клуба.
Входът за тура ще бъде 1,50 лв., като всеки включил се ще получи подарък от клуба на тази стойност!