Лято 2014 - страсти в розово

Изследвания потвърждават, че излагането на големи количества розово имат успокоителен ефект

  1. Розовите рокли ще бъдат особено модерни това лято. Сандра Бълок, Лара Стоун и Бионсе заложиха на розовото при изявите си в последно време и така зададоха горещата модна тенденция, съобщава БГНЕС.

По време на фестивала в Кан Лара Стоун очарова публиката в розовата си рокля на Калвин Клайн, създадена специално за нея. Красивата рокля подчертаваше идеално стройната й фигура.

След това Бионсе избра по-свободна къса розова рокля при поява в Ню Йорк. Тя беше съчетала широката рокля от шифон с високи обувки на Бърбъри.

Сандра Бълок пък се появи на церемонията по раздаване на наградите на телевизия Spike "Изборът на мъжете" през уикенда в ярко розова рокля без презрамки. Тя остана вярва на стила си, като беше съчетала роклята с розово червило и минимални бижута. Сандра явно се беше съобразила със съветите на модните експерти, които препоръчват розовата рокля да се съчетава с малко аксесоари, така че на преден план да излязат красотата на дамата и на самата рокля.

Розовото е женствено и романтично, интимно, влюбчиво, разсъдливо. Укротява физическата страст на червеното и я заменя с нежна любовна енергия. Този цвят е интуитивен и показва нежността и добротата си със своята емпатия и чувствителност.