Емануела разкри тайната за скандалите с колеги

Скандалната певица най-накрая реши да проговори

От няколко дни насам усилено се заговори, че отношенията между Емануела и Алисия са меко казано обтегнато. Ето какво сподели самата Емануела пред signal.bg.
"Харесвам хора, които са по-земни, които знаят, че излизаме от едно място и отиваме на едно място. Няма специални хора. Има такива, на които съдбата и късметът им е отредил да бъдат някъде, но не могат в никакъв случай да се мислят за нещо повече от другите. Не може да не казваш "здравей" на колегите си, да си мислиш, че си нещо повече от тях, да се държиш пренебрежително и да омаловажаваш това, което правят колегите ти. Смятам, че такова нагло поведение, също така и спрямо феновете, не е добро. Понеже аз казах, че не я харесвам заради това, защото не харесвам такова поведение дори и при някой, който не е популярен, не го одобрявам. Затова не я харесвам и затова тя пък почна мен да не ме харесва. Мен пък въобще не ме и

интересува. Аз няма да си променя мнението, може би и затова няма да имаме дует никога. Нямам намерение заради това, че сме от една и съща фирма да не си казвам мнението. Даже аз съм говорила и с много мои колежки, които са на абсолютно същото мнение. Това не е нормално. Аз имам хитове от 7 години и не съм си позволила такова отношение - не само с колегите, но и с феновете, докато тя си го позволява" - обяснява изпълнителката.

Вече няколко години в медийното пространство се обсъжда и друга все така актуална тема за конфликта между Емануела и Крум.
Певицата поясни: "Тая тема е доста изчерпана. Крум и аз направихме дует заради Виктор Касъмов. Крум започна да се държи безобразно с мен и аз му казах, че втори дует няма да направя. Той се правеше на много голямата звезда, обиждаше ме и т.н. Чувала съм разни истории, казвали са ми. Някакви интриги станаха между нас двамата.

Той тогава ми се надуваше прекалено много. Изведнъж реши, че ще направим нов дует и започна да се държи добре и аз му казах, че заради това, което е правил преди, няма да направя втори дует с него. И той започна да злобее спрямо мен. Чувах, че е казал, че аз съм му спряла участието при Слави за "Българската Коледа". Няма нищо такова! Никой не е пожелал Крум да участва и да пеем дуетната песен. Дори на турнето на Слави те предпочетоха да я пее Борис Солтарийски, а не той. Аз никъде не съм казвала, но той продължава да злобее и да си прави пиар. Не мога да разбера защо е толкова злобен", казва Емануела.