ХААРП зад потопа във Варна?

Социалната мрежа: Торнадото край Созопол бе предвестник на смъртоносното бедствие!

Потребителите във Фейсбук споделят като бесни кадри от бедствието, което се изсипа над морската столица. Снимките са покъртителни. Все е имало буря, но такова чудо не помним, признават дори възрастните хора.
От няколко дни се говори, че това торнадо край Созопол, не е било никак случайно и се дължи на ХААРП. Според мнозина отново се касае за „игра” с природата, която може да коства човешки животи.
Ексклузивните фотоси, които публикуваме, разкриват гледка, която няма аналог в близките години във Варна.
Във Варна приписват бурята на ХААРП – това е подлез, пълен догоре с вода след бурята
Това е Апокалипсис сега, категорични са всички, които са успели да се доберат до дома си. Наложило се е да прекосяват наводнени улици, закъсали са с колите си или просто все още стоят блокирани в трафика.
Очевидци разказват, че в един от районите на Варна – Аспарухово, има отнесени къщи. „Светкавиците падаха през секунди, гръмотевичната стихия беше странна и определено не може да се сравни с никоя друга, това не е естествен процес, със сигурност има нещо гнило! ХААРП!”, гласят коментирите в мрежата.
И докато едни търсят виновните за положението, други се притесняват да не се стигне до жертви, то трети са убедени, че подобни експерименти няма да доведат до нищо добро.
Наскоро от САЩ си признаха, че разполагат с въпросната технология, която може да предизвиква бури. Независимо дали тук се касае за някаква намеса или не, резултатите са плачевни.
Чудеса.нет