"Звездичка" спечели международен турнир в Несебър

Идната седмица малките звездички са домакини на силен футболен турнир

Селекцията на треньора Петър Алексиев спечели традиционния международен турнир "Несебър къп", където участват малки дарования от България и близките държави.

Стартът бе повече от обещаващ за "звездичките" в морското състезание- 5: 1 срещу "Неман- Гродно"/Украйна/, последва класическото 3:0 срещу домакина "Несебър", 5:0 срещу "Росица"/Горна Оряховица" и 2:0 срещу втория тим на "Звездичка", само че набор: 2005 год.

Алексиев и екипът на "Звездичка" се нагърбиха с маратон от мачове, вклюваш участие в няколко състезания. Другата седмица бургазлии са домакини на силен международен турнир на родна почва. Надпреварата ще е богата, ще протече по регламентите на УЕФА, и ще е подчинена на два набора- 2003 и 2004 година.

ДФК "Звездичка"/Бургас/ изказва съпричастност към трагедията във Варна, Добрич и другите населени места, засегнати от пороите. От клуба смятат, че трябва да се извлекат конструктивни изводи, за да не се повтори катастрофалния потоп, а истинските виновници през годините, да бъдат осветлени!