Джена: Много се изненадах от предложението за брак

Певицата е щастлива с любимия си Джино

Певицата Джена разкри, че в последно време полага големи усилия за външния си вид, ходи почти всеки ден на фитнес и спазва строг здравословен хранителен режим. Тя разказва за своята едномесечната почивка в САЩ, където е била при любимия си мъж Джино.
В телевизионно интервю певицата разкри и най-хубавата новина около нея в момента, а именно, че се е сгодила за Джино, с когото са заедно вече две години. Тя разказва, че въпреки разстоянието, което ги дели, са намерили начин да се справят и да поддържат връзката си. “Предложението за брак беше голяма изненада за мен, изобщо не го очаквах. Получих много красив годежен пръстен и съм изключително щастлива, защото това е един момент, който мъжът сам трябва да вземе в живота си като решение и като стъпка и се радвам, че Джино го направи”, разказва изпълнителката в "Автограф".
За своя годеник певицата издава единствено, че е българин и от 16 години живее със семейството си в Чикаго. Казва, че вече има различен манталитет от нашия и са му чужди интригите и злобата към популярните личности в България. Джена е забелязала, че в Америка известните хора се уважават и обичат, показват им се положителните страни, за разлика от тенденцията в нашата страна. Именно затова у нас певицата отказва да комуникира с журналисти и не дава никакви обяснения.

“За Джино беше ново това да влезе в жанра и то в България. Много време се учехме как да се справи психически и да се научи на издръжливост. Самата аз спрях да обсъждам личния си живот, не искам никой да говори за нас и да ни обсъжда, защото в крайна сметка никой не го интересува. Не обичам да пишат за мен, не обичам да говорят за мен, от доста време и интервюта не давам, появявам се единствено по телевизия “Планета”.

Занимавам се изцяло с работата ми и умишлено страня от светски събития и партита, за да запазя личното си пространство. Не искам да се занимават с живота ми”, споделя певицата.

В професионален план Джена издава, че тази година ще бъде част от лятното турне на телевизия “Планета”, което стартира на 1 август. Певицата е много щастлива от този факт и вече няма търпение да излезе на тази сцена отново и да се види с почитателите си. Специално за своя микс Джена подготвя нова бърза песен, с бийт, с който се надява да провокира феновете си, информира "Планета".