Венета Райкова се мести в bTV !?

Поредният телевизионен "трансфер" е на път да стане факт !

Поредният изненадващ трансфер е на път да разтърси медийните среди. След масовото дезертиране на водещи от Би Ти Ви в Нова телевизия се очаква най-голямата медия да отвърне на удара и да привлече в редиците си Венета Райкова, едно от знаковите лица на конкуренцията, пише HotArena.net.

Скандалната водеща на „Горещо" вече е била на две срещи в централата на Би Ти Ви в последната седмица. Тя е имала рандеву с програмните директори и шефа на канала Павел Станчев, с когото се познава отдавна. Идеята е още от тази есен Райкова да изгрее в ефира на Би Ти Ви с чисто ново жълто шоу.

Предаването най-вероятно ще се излъчва в събота, но е възможно да върви през деня, а не късно вечерта. Рубриката няма да се казва „Горещо", защото името е патентовано от продуцентите на Райкова „Телеман". А идеята е Венета да отиде в Би Ти Ви без тях. До преместването на Венета се стига след грандиозен скандал между нея и продуцентите й. Райкова била жестоко обидена на „Телеман", които не направили нищо срещу решението на Нова телевизия да преместят предаването й от 22 часа след полунощ. От няколко месеца шоуто се излъчва около 12 часа по нощите и повече прилича на еротично-магьосническа вечеринка, отколкото на светско предаване. Нова пък премести „Горещо", за да избяга от прекия й конкурент в лицето на „Поверително от NL" по ТВ 7.

Оказа се, че папарашкото предаване на Николета се гледа доста повече и смъкна наполовина пазарния дял на Райкова, което накара Нова панически да търси друго часово време. В трудния момент Венета не усетила подкрепата на медията и продуцентите си, които вместо да я окуражат, й натяквали, че "Поверително" на Николета е по-добро. Още тогава тя взела решение да търси вариант Б за кариерата си.

Съществуват 2 варианта - „Горещо" да продължи, но с друга водеща, както и опцията Райкова да остане в канала, но с друго предаване.

По-вероятен е обаче сценария, в който водещата напуска медията и отива да прави чисто ново шоу по Би Ти Ви.