5 въпроса, които тормозят мъжете, докато са на среща

Както и един, който никога не си задават

Мъжкото мислене по природа е по-опростено от женското. (Не, това в никакъв случай не значи, че сме по-тъпи от вас - просто не се обременяваме толкова с дребни неща).

Но самочувствието ни може да се много по-крехко от това на "нежния" пол и причината са хилядите въпроси, които ни карате да си задаваме, преди да ни се разкриете напълно (а знаем, че за това не трябва чак толкова време).

Ето пет въпроса, които почти всички мъже си задават на първа среща. Както и техните отговори, които получихме след "експертно" допитване от другия лагер:

1. "Дали да пазя поведение, или просто да бъда себе си?"

Жените много обичат да казват: "Бъди какъвто си". И ние сляпо им вярваме, окрилени от мисълта, че "ако не ни хареса с кусурите ни, значи не става". Пълно лицемерие.

Да, дамите могат да харесат, дори да обикнат най-досадните ни недостатъци, но на първа среща обичат да ни виждат в най-идеалната възможна светлина. Искат от нас да: сме джентълмени (каквото и точно да значи това), да ги изслушваме и да им задаваме въпроси за тях, да бъдем уверени (но не арогантни), да изглеждаме добре и... да платим сметката накрая. Само този път.

2. "Дали не трябваше да се избръсна?"

Да, вероятно е трябвало - жените засичат и най-малкия признак за немарливост. Спасява ви само добре обгрижваната по-дълга брада, която те намират за "толкова секси". Но не и наболата брада на три дни.

3. "Колко време трябва да изчакам, преди да й се обадя?"

Тук женските правила са много сложни. Трябва да се намери златната среда - не твърде скоро (веднага, щом се разделите), но не и прекалено късно - ще се почувства обидена и ще се чуди коя ли мацка не ти се е обадила, че си минал на План Б. В определени случаи непосредственият смс с текст: "Прекарах си много добре тази вечер", може да е много мил.

4. "Къде ме заглежда в момента?"

В устните. Те са номер едно в класацията на нежния пол и заемат мястото, на което ние поставяме хубавите дупета (да, гърдите не са на първо място). А това, което за нас е най-важно, при тях остава на второ място. С други думи, когато се обърнете, със сигурност ще ви огледа добре.

5. "Как да я убедя да правим секс още тази вечер?"

Може и да не успеете. За да стигнат до тази "фаза", жените трябва да изпитат доверие към партньора си. А дори онези, които могат да си позволят да не изчакат това доверие, няма да искат да изглеждат "леки" в очите ви.

...И един въпрос, който мъжете никога не си задават:

"Трябва ли да плащам сметката?"

За мъжете това се подразбира толкова, колкото и за вас, жените, че трябва да смените поне 3 чифта обувки преди срещата, за да откриете "идеалните". А най-грозният жест, който веднага ще ни откаже от мисълта за втора среща, е момичето да не направи дори фиктивен опит да си извади порфейла...