Шок! Изхвърлят Венета Райкова от "Горещо"

Нови спасителни рокади предстоят в Нова

Спасителни рокади вдигат рейтинга на Нова ТВ наесен, съобщава в. "Труд".

Една от първите разместени ще е "горещата водеща" Венета Райкова, която в последните години се показа като блудкава и от доста време кани на "горещия стол" предимно врачки и "лечители".

Като говорим за стола на Венета, тези дни стана ясно, че изхвърлената от ТВ7 Николета Лозанова се цели в него. Райкова може и да се отдаде на плач и депресия след новината, но жената на Валери Божинов бързо бързо се ориентира и вече има няколко предложения за ефирно време.

"Не искам да коментирам", беше лаконичният коментар на Венета, чието шоу току-що навърши 10 години. Разбира се, ние очакваме повечето коментари във "Фейсбук", където и се развива войната й с Николета.

Мълвата гласи, че Райкова се стяга за bTV, за да противодейства на пътникопотока от кадри и лица към Нова. Може и да остане в сегашната си телевизия с ново авторско предаване, но според запознати това е по-малко вероятният вариант.

Други промени в програмата на Нова ТВ касаят предаването "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян, което наесен ще бъде намалено от три на два часа и ще върви между 16:00 и 18:00 часа. В часа до 19:00 ще се излъчва "Ничия земя" на Даниела Тренчева и Елена Чопакова, чиито нови епизоди ще тръгнат още в края на този месец.