Никол Станкулова бясна: Обявиха в интернет, че съм умряла!

Добрич Лайф

08-07-2014, 08:38

Снимка:

Нова ТВ

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Близки и далечни познати се скъсаха да ми звънят, след като в Интернет пуснаха съобщение за смъртта ми. Това каза в студиото на Нова телевизия синоптичката Никол Станкулова, водеща на прогнозата за времето в медията, пише БЛИЦ.

Според нея, това е най-бързият начин чрез трагедията на хора, макар и измислена, да се привлекат кликвания и трафик. Тя каза, че е успяла да се обади на близките си, преди публикацията да стигне до тях.

 Станкулова допълни, че това не е първата негативна публикация за нeя, имало е и други – че е бременна, че има връзка със сириец, който я е купил и се намира в неговия дворец и още куп глупости. Тя съобщи, че ще подаде жалба до полицията, за да бъде открито лицето, написало измислици в мрежата.

 Водещата на времето в телевизията беше категорична, че подобни публикации могат да доведат до тежки травми на близки и приятели на засегнатите лица и това трябва да се прекрати. "Няма наказания за такива хора, затова техния брой се увеличава", каза още тя. Станкулова посочи още една публикация за нея - била джигит, карала бясно и ударила всички коли на колеги от телевизията.