Наказание сбъдва мечтата на Мишо

Вратарят ще играе днес за Ботев срещу Локо (Сф)

Вратарят Михаил Иванов ще получи шанс да дебютира като титуляр на вратата на Ботев (Пловдив) в двубоя тази вечер, съобщава „Меридиан мач”.

Зетят на Стойко Сакалиев избяга от Левски, защото считаше, че не получава достатъчно шансове за изява и не се примири с ролята на трети вратар. Той беше привлечен на „Герена" в началото на 2013 година за 120 000 лева от Ботев (Враца), но така и не можа да се утвърди дори като втори вратар и рядко попадаше в групата.

След като Любослав Пенев бе назначен за треньор на Ботев, той проведе разговори с Иванов и той разтрогна със „сините" за неполучени заплати. На него му бе обещано, че ще е титуляр и ръководството на „жълто-черните" се постара доста, за да се освободи от Адам Стаховяк.

Полякът обаче остана и засега продължава да №1 за вратата. Той обаче е наказан за първата среща от сезона заради инцидентите на финала за Купата на България.

Санкция от този мач вади за днешния сблъсък с Локо (Сф) и бразилеца Вандер Виейра. Извън плановете на Вили Вуцов продължава да е и Феребори Доре.

От ръководството на „канарчетата" твърдят, че нападателят има ангажименти към национални тим на Конго.