Михаела Филева взима 2 500 на час

Изпълнителката с рекорден хонорар за участие

Истинска златна мина е певицата, а вече и шампионка от „Денсинг старс" Михаела Филева. Изпълнителката на „Опасно близки" прибирала един от най-тлъстите хонорари в музикалния бизнес, с който дори надминавала иначе високоплатените чалга фурии. Подопечната на Влади Ампов - Графа гушвала по 2500 лева, и то за един час пеене.

 Филева направо ударила кьоравото по време на лятното турне на музикалната телевизия „Да войс", с което обиколи големите градове на България. Михаела сама договорила големия си хонорар, като твърдяла, че в момента тя е най-голямата звезда и благодарение на нея на концертите идвали много повече хора. Самочувствието на Михаела пораснало изключително много след участието й в „Денсинг старс", където се класира на второ място и имаше постоянно подкрепата на публиката. „В момента съм номер 1, всички най-гледани песни са с мое участие", хвалела се Филева пред приятели, пише "Всеки ден".

 Запознати коментират, че „златната кокошка на Графа", както вече наричат певицата, е всъщност една от малкото добре изглеждащи поп изпълнителки и затова и от „Монте мюзик" влагат огромни инвестиции в нея. „Може и да има певици, които пеят по-добре от нея, но техният външен вид не продава за разлика от този на Михаела.

 Тя си има и краката, и усмивката, и косата, и интелекта. Графа я обича страшно много и всички хитове, които бълва, ги завърта около нея", разкриват от екипа на компанията.
Имало дори и бизнесмени, които искали да платят и още по-тлъсти суми за един час с Филева, но ако им пее на ухо. Графа обаче отказал категорично и дори страшно се вбесявал, когато някой му намеквал нещо подобно.
От големия хонорар на Филева 50% отивали именно за „Монте". Следващият най-добре продаван изпълнител бил Вензи, който пък взимал около 2 бона на час.